مرغ و ماهی آلایشی مرغ

آلایشی مرغ شماره تلفن های فروشنده های مرغ و ماهی جهت آلایشی مرغ در تهران و شهرستان ها با چندین سال سابقه کار فروش مرغ و ماهی با آدرس و معرفی هر یک با قیمت های مناسب و رقابتی


پخش مرغ به صورت عمده
 تلفن: 09927088284
 لطفا پس از تماس با آگهی دهنده بگویید: «آگهی شما را در سایت «مرغ ماهی» دیده ام و کد «آگهی-32» را اعلام کنید»
 سایت «مرغ ماهی»،یک سایت تبلیغات خرید و فروش مرغ،ماهی،گوشت،تخم مرغ،ژامبون،کالباس و غیره است وهیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معاملات شما ندارد.
 مکان: آذربایجان شرقی - تبریز
شرکت زرین توتک
 تلفن: 09123405899
 لطفا پس از تماس با آگهی دهنده بگویید: «آگهی شما را در سایت «مرغ ماهی» دیده ام و کد «آگهی-10» را اعلام کنید»
 سایت «مرغ ماهی»،یک سایت تبلیغات خرید و فروش مرغ،ماهی،گوشت،تخم مرغ،ژامبون،کالباس و غیره است وهیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معاملات شما ندارد.
 مکان: تهران - تهران
پخش عمده انواع گوشت
 تلفن: 09904174686
 لطفا پس از تماس با آگهی دهنده بگویید: «آگهی شما را در سایت «مرغ ماهی» دیده ام و کد «آگهی-5» را اعلام کنید»
 سایت «مرغ ماهی»،یک سایت تبلیغات خرید و فروش مرغ،ماهی،گوشت،تخم مرغ،ژامبون،کالباس و غیره است وهیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معاملات شما ندارد.
 مکان: تهران - تهران
پخش عمده گوشت و مرغ منجمد ماهر
 تلفن: 09368898787
 لطفا پس از تماس با آگهی دهنده بگویید: «آگهی شما را در سایت «مرغ ماهی» دیده ام و کد «آگهی-4» را اعلام کنید»
 سایت «مرغ ماهی»،یک سایت تبلیغات خرید و فروش مرغ،ماهی،گوشت،تخم مرغ،ژامبون،کالباس و غیره است وهیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معاملات شما ندارد.
 مکان: تهران - تهران
اگر شما هم به کار خرید و فروش مرغ،ماهی،گوشت گوسفند،گاو،شتر،شتر مرغ،تخم مرغ،سوسیس و گالباس،محصولات لبنی،پروتئینی و غیره مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «مرغ و ماهی» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.

مرغ تازه چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

مرغ تازه به عنوان یک منبع پروتئینی مهم در رژیم غذایی افراد، باید دارای ویژگی‌های خاصی باشد تا به عنوان مواد غذایی سالم و ایمن شناخته شود. ویژگی‌های مهمی که در انتخاب مرغ تازه باید در نظر گرفته شوند، شامل موارد زیر می‌شود:

بوی نامطبوع: مرغ تازه باید بوی تازگی داشته باشد و بوی نامطبوعی از خود نداشته باشد. بوی نامطبوع می‌تواند نشانه از فساد مرغ باشد.
رنگ و زندگی‌نمایی: پوست مرغ تازه باید رنگی براق و زنده داشته باشد. اگر پوست مرغ کدر، خشک یا پالوده است، این نشانه‌ای از عدم تازگی آن است.
جلوگیری از فشردگی: چنانچه مرغ تازه فشرده و متماسک به نظر می‌رسد، این نشانه از تازگی آن است. مرغی که پوستش موجب شده تا به فشردگی برسد، معمولاً قدیمی است.
نظافت و سلامت پوست: پوست مرغ تازه باید بدون آسیب، ترک‌ها، چین و چروک باشد. همچنین، باید بدون ساییدگی یا زخمی بودن باشد.
اعضای داخلی سالم: مطمئن شوید که اعضای داخلی مرغ (مثل کبد، قلب، کلیه و ...) سالم و بدون علائم تورم، رنگ نامعمول یا بوی ناهنجاری هستند.
دمای ذخیره سازی: مطمئن شوید که مرغ در دمای مناسبی نگهداری شده است. مرغ تازه باید در دمای یخچال نگهداری شود و در دمای مناسب حمل شود تا از فساد جلوگیری شود.
تاریخ انقضا: اطمینان حاصل کنید که تاریخ انقضای مرغ هنوز نگذشته است و می‌توانید آن را به مدت مشخص شده نگه دارید و مصرف کنید.
با توجه به این ویژگی‌ها، انتخاب مرغ تازه با کیفیت و سالم برای سلامتی شما و خانواده‌تان بسیار اهمیت دارد. همچنین مواظبت درست از مرغ تازه برای جلوگیری از آلودگی و فساد آن نیز حیاتی است.